donderdag 9 mei 2024

De handjes van Sanne en haar team!

Wat te denken van een heerlijke sportmassage en dan nog wel in de praktijk van onze hoofdsponsor Sanne Caelers? Om dit mee te maken zou ik maar snel inschrijven voor onze vierdaagse, want volgende week beginnen we al. Sanne  zal tijdens de speciale loterijtrekking  op de vrijdagavond een gelukkige winnaar trekken die in haar sfeervolle praktijkruimte op de massagetafel mag liggen. En wie wil dat nou niet!!

Sanne en haar team zijn echte top-fysiotherapeuten. Zij gebruiken bij Fysio Atelier veel verschillende technieken en innovaties om mensen met klachten zo snel mogelijk weer aan het actieve leven mee te laten doen. Niet alleen de klachten worden bekeken en behandeld , maar ook de oorzaak van het ongemak wordt uitgebreid meegenomen. Ze heeft oog voor detail en preventie voor herhaling.

Wordt jouw lootje helaas niet getrokken door Sanne, dan kun je zelf ook een keer naar Fysio Atelier stappen. Een sportmassage klinkt  misschien alsof dit alleen voor (top)sporters is, maar is voor iedereen die ook maar in beweging is! Je kunt direct een afspraak maken door een mail te sturen naar info@sannefysioatelier.nl . En …….. misschien gaat het wandelen tijdens de vierdaagse dan nóg beter!