zondag 19 mei 2024

Even een traantje wegpinken ….

Er wordt lang naar uitgekeken, dan ingeschreven voor een week- of dagkaart, gehoopt op een beetje mooi weer, gewandeld door de mooie omgeving en tot slot de verdiende medaille opgehaald. En voordat je het weet, is het voorbij.

Maar lieve mensen, wat waren we weer blij met jullie allemaal, want daar gaat het ons om: van dit evenement een feestje maken en dan glunderende gezichten zien.

Wij hebben een fijne week gehad met tegen de 800 wandelaars per dag, vooral veel jeugd. En hoewel de weergoden het spannend hielden door ons toch af en toe in de middag te trakteren op een bui, zijn de regenjassen en pluus eigenlijk niet nodig geweest.

Hebben jullie de foto’s al bekeken en de verslagen gelezen?

Wij, alle vrijwilligers plus de commissie vierdaagse, kijken dus met veel plezier terug naar deze editie van de Fysio Atelier Leudal Wandelvierdaagse en willen jullie bedanken voor jullie deelname. En natuurlijk gaat er een groot ‘Merci’ naar onze hoofdsponsor Sanne Caelers – Fysio Atelier, aan Hermans Makelaars, Boscafé De Busjop, Eetcafé De Tump, Albert Heijn-Heerschap en al onze sponsoren en adverteerders, zonder wie wij dit niet voor jullie hebben kunnen organiseren.

De commissie gaat nu verder met het volgende project: De Lions Rolstoeltocht op 19 juni, reservedatum 26 juni!

Maar heel binnenkort zullen we de nieuwe data van de Fysio Atelier Leudal Wandelvierdaagse 2025 bekend maken, dus houd ons in de gaten!

En hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar weer.