zondag 2 juni 2024

Nu zijn de wielen aan de beurt!

Op woensdag 19 juni (reservedatum 26 juni) organiseren wij de Lions Rolstoeltocht. Dit evenement voor de minder mobiele bewoners uit Leudal vindt al voor de 18e keer plaats!

Rolstoelers, scootmobiels, vele vrijwilligers en leden van Atletiek Leudal komen vanaf 17.30 uur bijeen op het plein bij Eetcafé De Tump in Heythuysen. Na een kort openingswoordje vertrekken we om 18.00 uur voor een gezellige wandeling. De pauze is bij het clublokaal van Schutterij St. Nicolaas Heythuysen. Daar kan, evenals onderweg, worden genoten van sfeervolle muziek. Aan iedereen zal dan iets lekkers worden aangeboden. Na de pauze vervolgen we de wandeling. De tocht eindigt weer op het plein bij Eetcafé De Tump waar nog een korte afsluiting is.

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit mooie evenement, dan kunt u zich telefonisch aanmelden bij Els Lemmen. Tel. 0475-493765. Woont u in een zorgcentrum, dan kunt u zich daar opgeven. De kosten zijn € 5,00 per deelnemer. Vrijwilligers wandelen gratis mee. Met een rollator meewandelen is niet mogelijk.

Uitgebreidere informatie vindt u op https://www.atletiekleudal.nl/evenementen/rolstoeltocht/