dinsdag 7 mei 2024

Sportieve Hermans Makelaars!

De Fysio Atelier Leudal Wandelvierdaagse is er voor iedereen. Bewegen is gezond en zo’n evenement is natuurlijk hartstikke leuk voor de jeugd. Samen met het gezin of met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten speurneuzen (de route volgen op papier of via de pijlen), kijken hoeveel kilometer je kunt wandelen, bij de post je weekkaart laten stempelen, bij Natureluur wat activiteiten doen,  een appeltje eten onderweg, rennen, hinkelen, achteruit lopen, maakt niet uit. En dan op de slotdag  maar mooi je welverdiende medaille kunnen ophalen!
En dat kost je dan helemaal niets, omdat we mede dankzij Hermans Makelaars alle kinderen t/m 12 jaar een GRATIS* weekkaart kunnen aanbieden. Je hoeft je alleen maar digitaal voor in te schrijven voor een weekkaart! Mooi gebaar, nietwaar?

Ook een groep van Hermans Makelaars liep vorig jaar mee: sportief in denken en sportief in doen! Zien we ze dit jaar ook in het mooie Leudal? Ze kunnen in ieder geval tevreden zijn, want er zijn weer heel veel kinderen die volgende week met een vierdagen-kaart op pad gaan!!

Heb jij nog geen weekkaart besteld? Vergeet niet om je vóór 12 mei digitaal in te schrijven: