donderdag 21 mei 2015

Wandelvierdaagse 2015 – Dag 3

Al jaren ondervindt de organisatie op donderdag een lichte terugloop in het aantal wandelaars. De derde wandeldag blijkt ietsje minder populair. Of mensen dan nog een extra rustdag willen inlassen, andere sporten beoefenen of liever op de bank naar tv kijken, we weten het niet, maar feit is dat we op donderdag altijd iets minder wandelaars mogen verwachten. Móchten verwachten eigenlijk, want dit jaar hebben we er juist méér mogen verwelkomen. Bijna 950 wandelaars (en 39 honden) hebben de route richting de Nunhemse Heide en Buitencentrum de Spar gelopen. Voor de langste afstand gold dat ze ook nog mochten genieten van de prachtige omgeving van de Litsberg en de Leumolen.

W4D dag3.2Bij de stempel- en drankpost is het altijd goed toeven en we willen je vóór de laatste avond alsnog even waarschuwen. Schijnbaar is het emmertje met hondenkoekjes erg in trek, ook bij de hongerige twee-benige wandelaar, want niet eens, maar meermalen zijn er dames aangesproken door onze stempelaar dat ze best mochten eten, maar dan wel moesten oppassen dat ze niet zouden gaan blaffen. Hilariteit alom uiteraard!

Bij de finish werd vandaag de muzikale omlijsting verzorgd door Angesóm. Als zij er zijn is het altijd feest. Met hun enorme enthousiasme hebben ze de vele wandelaars zeer warm ontvangen. Het terras zat dan ook al snel weer helemaal vol.

Morgen is de slotavond. We willen je dan met alle plezier weer verwelkomen. Dit alles zullen we doen vanuit een tent op het plein bij Penders Voetzorg, Dorpstraat 1 in Heythuysen. Wij hebben er zin in, jij ook?

Er zijn ook deze avond weer veel foto’s gemaakt. Deze kunt u vinden op:

Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse donderdag 21-05-2015 Deel 1 (Pieter Ligtenberg)

Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse donderdag 21-05-2015 Deel 2 (Corine Ligtenberg)