dinsdag 16 mei 2017

Wandelvierdaagse 2017 – Dag 2

Zoals deze wandel-dinsdag begon, zo eindigde ie ook, met een flinke dosis zonnestralen. De routes brachten de wandelaars, die op deze dag met ruim 900 waren, richting St. Elisabeth. Langs het Pesthuisje, de Hoeve en het bijbehorende Bakhuisje. Op het terrein van het St. Elisabeth, waar de stempelpost en de verzorgingspost stonden, waren ook een aantal mensen van BSO Natureluur aanwezig om de kinderen een korte, maar zeer leuke activiteit aan te bieden. Zo konden de kinderen met een waterspuit bekertjes omschieten en met hun vinger en een beetje verf hun vingerafdruk vereeuwigen op een groot schildersdoek. Ook kregen ze een kadootje in de vorm van een coole klikarmband in alle kleuren van de regenboog.

Bij het Bakhuisje stonden twee vrijwilligers iedereen op te wachten met een sappig appeltje van Heijnen. Ook dit werd zeer goed ontvangen. De routes waren volgens velen weer prachtig. De wandelaars liepen langs het water en over bruggetjes op het terrein van Elisabeth, maar ook diep door het bos, waar de grond bezaaid lag met dennennaalden en waar de enorme keur aan vogels alle ‘gasten’ in het bos toezongen.
Op het terras bij Restaurant de Busjop werden de wandelaars vervolgens hartelijk ontvangen door zowel Kiki Kikker als Joekskapel Angesóm, die deze avond voor de muzikale omlijsting zorgden.

Bij de infotafel is vanavond een gevonden beursje afgegeven. Er liggen ook nog steeds een tweetal zonnebrillen.

Zien we u donderdag?

Foto’s van Dinsdag 16 mei 2017, klik hier!