donderdag 18 mei 2017

Wandelvierdaagse 2017 – Dag 3

Na een welverdiende rustdag, zag de organisatie vandaag veel regen voorbij komen op de buienradar. Tót het moment waarop de vierdaagse begon, om 18.00u was het droog en er zijn niet veel druppels meer gevallen. De weergoden waren de wandelaars weer goed gezind. Om en nabij de 800 wandelaars wisten de weg te vinden naar de Jachtkamer bij Restaurant de Busjop.
Onze Kiki Kikker nam een welverdiende extra rustdag., hoewel ze wel gemist werd, getuige de vele vragen van de wandelende jeugd.

De route ging vandaag richting Buitencentrum de Spar. Smalle kronkelpaadjes, kleine heuveltjes en hier en daar een dikke tak midden op het pad als hindernisbaan. De goedlachse vrijwilligers op stempel- en drankpost stonden klaar om iedereen te voorzien van een stempel op de wandelkaart en een bekertje drinken met een snoepje. De route ging terug via de ‘boom met het kruisjs’ en de grafheuvels. Eenmaal aangekomen bij de Busjop verschenen er weer een boel blije gezichten bij het zien van het bord met winnaars van de loterij. Joekskapel Angesóm zorgde ook vanavond voor gezelligheid op het terras door herkenbare deuntjes ten gehore te brengen.

Morgen alweer de laatste dag. De start en finish zijn op deze slotavond op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg. De organisatie heet u daar gewoon weer vanaf 18.00u van harte welkom. Laat ons hopen dat ook morgen de weermannen en -vrouwen van Nederland goed nieuws te voorspellen hebben. Het beloofd in elk geval een ontzettend gezellige afsluiter te worden.

Tot morgen!

Foto’s van Donderdag 18 mei, klik hier!