donderdag 9 mei 2024

We hebben weer Top Prijzen bij de loterij!

Je hebt je toch zeker al ingeschreven voor deze Fysio Atelier Leudal Wandelvierdaagse? Je hebt nog maar een paar dagen ……

En ja, je leest het goed in de aanhef: veel ondernemers van Leudal zijn – zoals ieder – jaar gul geweest met het beschikbaar stellen van prijsjes en prijzen voor onze dagelijkse loterij! Daarvoor onze hartelijke dank!!

Iedere wandeldag vindt om 19.30 uur de trekking van de dagelijkse loterij plaats: 10 lootjes voor de jeugd en 10 voor de volwassenen. Vóór vertrek kunnen alle wandelaars hun bij de inschrijftafel ontvangen loterijbriefje in de speciale bus gooien, in de hoop dat deze tevoorschijn komt bij de trekking.

De wandelaars met een weekkaart ontvangen op de vrijdag nog een éxtra lootje. Dan dingen ze ook mee naar de hoofdprijzen. We hebben voor de volwassenen 2 waardebonnen van Boscafé De Busjop à €50,00 beschikbaar: heerlijk en ontspannen genieten in deze bosrijke omgeving. En voor de jeugd t/m 12 jaar: er zijn 2 waardebonnen van €25,00 van speelgoedwinkel Top 1 Coenen in Roggel, zodat de winnaars helemaal zelf mogen uitzoeken wat ze leuk vinden. Dat is toch fantastisch!

Had je je nog niet ingeschreven??? Doen hoor! En wie weet ben je een van de gelukkige winnaars (al ben je dat al op het moment dat je je medaille omgehangen krijgt!)