Fysio Atelier Leudal Wandelvierdaagse

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  1. Bij inschrijving geeft de deelnemer toestemming aan Atletiek Leudal om het inschrijfgeld eenmaal af te schrijven.
  2. Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden (dit betreft voornamelijk extreme weersomstandigheden of omstandigheden waarbij de veiligheid van de deelnemers niet kan worden gegarandeerd) niet kan doorgaan, kan de deelnemer geen aanspraak maken op schadevergoeding (bijvoorbeeld reis- en verblijfskosten).
  3. Deelname is geheel op eigen risico. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld bij blessures opgelopen voor, tijdens of na de wandeling.
  4. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer voor, tijdens en na de wandeling. De parkeerplaats en de fietsenstalling zijn niet bewaakt.
  5. Het parcours is niet afgesloten voor andere gebruikers, de deelnemers moeten dus rekening houden met mogelijk overig wandel-, fiets- of autoverkeer. Zij houden zich aan de door de organisatie verstrekte aanbevelingen en volgen de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. De algemene wegcode geldt te allen tijde.
  6. Alle informatie van de deelnemers is alleen bestemd voor de organisator. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van de organisator, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

Annuleringsvoorwaarden

Indien de deelnemer verhinderd is deel te nemen, vragen wij zo spoedig mogelijk een annulering door te geven.

  1. Annulering is kosteloos tot en met de oorspronkelijke laatste datum van voorinschrijving. Na die datum zal het inschrijfgeld in rekening gebracht worden.
  2. Inschrijving kan geannuleerd worden door een email te sturen aan info@leudalwandelvierdaagse.nl.