Fysio Atelier Leudal Wandelvierdaagse

Praktische informatie

Data
Maandag 13 mei, dinsdag 14 mei, donderdag 16 mei en vrijdag 17 mei 2024.

Start, finish en tijden
Maandag, dinsdag en donderdag: Boscafé De Busjop, Busschopsweg 9 , 6093 AA Heythuysen.
Vrijdag: het centrale plein, Dorpstraat 1, 6093 EA Heythuysen.
Woensdag: een rustdag en zijn er dus geen activiteiten.

De start is iedere avond tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Wilt u de 12,5 km wandelen? Dan is de laatste vertrektijd hiervoor om 19.00 uur.

Routes
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van: 5 km, 7,5 km, 10 km en 12,5 km. Alle routes zijn bewegwijzerd met pijlen, elke wandeldag een andere kleur. U kunt ook een route op papier meenemen.

Verzorging
Onderweg bevindt zich een stempel- en verzorgingspost waar u wat te drinken en een snoepje van ons krijgt voor nieuwe energie. Op de 2 langste afstanden komt u ook een waterpost tegen.

Honden
U kunt uw trouwe viervoeter rustig meenemen, zolang ze maar gedurende de gehele route aangelijnd zijn. Bij de verzorgingsposten staat een bakje water voor ze klaar.

Wandelwagen en rollator
Met uitzondering van de 5 km routes zijn de routes niet geschikt voor wielen.

EHBO
Mocht er een ongelukje gebeuren onderweg, dan kunt u terecht bij het vertrekpunt of bij de verzorgingspost. Daar staan gekwalificeerde EHBO-ers om u snel weer op weg te helpen.

Parkeren
Op de eerste 3 wandeldagen is het terrein rondom Boscafé De Busjop autovrij. U kunt uw auto parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines aan de weg Aan de Watermolen. Fietsen kunt u plaatsen op de parkeerplaats van Boscafé De Busjop.

Op vrijdag zal er parkeergelegenheid zijn op de aangegeven parkeerplaatsen in de dorpskern. Fietsen kunnen gestald worden op de parkeerplaats achter Penders Voetzorg. Let op: er kan gecontroleerd worden op wild-parkeren.