Leudal Wandelvierdaagse

Praktische informatie

Hieronder staan de gegevens van 2023.

T.z.t. zullen we alle praktische informatie, indien nodig, aanpassen aan de Leudal Wandelvierdaagse, editie 2024!

Data
Maandag 22 mei, dinsdag 23 mei, donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei 2023.

Start, finish en tijden
Maandag, dinsdag en donderdag: Boscafé De Busjop, Busschopsweg 9 , 6093 AA Heythuysen.
Vrijdag: het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg, Dorpstraat 1, 6093 EA Heythuysen.
Woensdag: een rustdag en zijn er dus geen activiteiten.

De start is iedere avond tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Wilt u de 12,5 km wandelen? Dan is de laatste vertrektijd hiervoor om 19.00 uur.

Routes
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van: 5 km, 7,5 km, 10 km en 12,5 km. Alle routes zijn bewegwijzerd met pijlen, elke wandeldag een andere kleur. U kunt ook een route op papier meenemen.

Verzorging
Onderweg bevindt zich een stempel- en verzorgingspost waar u wat te drinken en een snoepje van ons krijgt voor nieuwe energie. Op de 2 langste afstanden komt u ook een waterpost tegen.

Honden
U kunt uw trouwe viervoeter rustig meenemen, zolang ze maar gedurende de gehele route aangelijnd zijn. Bij de verzorgingsposten staat een bakje water voor ze klaar.

Wandelwagen en rollator
Omdat de wandelroutes over diverse grote maar ook hele kleine bospaden lopen, is de wandelvierdaagse niet geschikt voor wielen.

EHBO
Mocht er een ongelukje gebeuren onderweg, dan kunt u terecht bij het vertrekpunt of bij de verzorgingspost. Daar staan gekwalificeerde EHBO-ers om u snel weer op weg te helpen.

Parkeren
Op de eerste 3 wandeldagen is het terrein rondom Boscafé De Busjop autovrij. U kunt uw auto parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines aan de weg Aan de Watermeule. Fietsen kunt u plaatsen op de parkeerplaats van Boscafé De Busjop.

Op vrijdag zal er parkeergelegenheid zijn op de aangegeven parkeerplaatsen in de dorpskern. Fietsen kunnen gestald worden op de parkeerplaats achter Penders Voetzorg. Let op: er kan gecontroleerd worden op wild-parkeren.