vrijdag 21 juni 2024

Dat was boffen ……

Onvoorstelbaar: dinsdag regen en fris, donderdag regen en fris en juist op de tussenliggende woensdag, 19 juni, vond de Lions Rolstoeltocht 2024 plaats met fantastisch weer: een zonnetje en lekkere temperatuur!

Met ongeveer 100 rolstoelen en scootmobiels, begeleidt door  ca. 160 vrijwilligers van de verzorgingshuizen en Atletiek Leudal vertrokken we om 18.00 uur vanaf  het centrale plein in Heythuysen voor een mooie wandeling. Op vele plekken langs de route werd de gezelligheid verhoogd door verschillende muzikanten.

Bij het clubgebouw van Schuttterij St. Nicolaas Heythuysen aan de Noorderbaan werden we hartelijk verwelkomd door geüniformeerde leden, die een erehaag vormden. Op deze pauzeplek kreeg ieder een drankje en wat lekkers, terwijl door enkele schutters een demonstratie werd gegeven van het ‘bolletjes schieten’. 

Terug op het plein kregen de deelnemers de traditionele gele roos en was er een korte afsluiting. Het was wederom een zeer geslaagde avond. Daarom een dikke MERCI aan alle deelnemers, vrijwilligers, muzikanten, sponsoren én schutterij!